mesage
si te krijosh virus
Rregullat e xatit
love testë
Quix
MEendy per te krijuar virus duhet te me degjoni ... te shkoni start dhe pastaj programs dhe accessiores dhe kliko ne notpad... dhe e shkruani explorer dhe e ruani save as... e shkruan .BAT dhe pastaje ruan ne desktop ose ne my dokument kjo ishte per ta formuar nje virus..


=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=