mesage
si te krijosh virus
Rregullat e xatit
love testë
Quix
rregullat e chtit: ne FIllin rrespekt ne Meendy-GG Army-BosatTeFort Kryesori dhe petriit gg army...: realizatori i ksaj faqe:.meendy se pari kur te hyn ne xat duhet me kliku ne emrin tan edhe ta shkruash ate qe e deshiron psh Double-g-army etj...: ndalohen:fyerjet,keqpordorimet,ndalohe edhe fjalt banale..etj:.. kjo ishte e tera besoj se e keni kuptuar :D:D:D:D:DD:D:p


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free